HAIREXTENSIONS vanaf € 175,00

TAPE EXTENSIONS

Het Tape Extension systeem is een haarvriendelijk systeem waarmee in 45 tot 60 minuten een complete haarverlenging en/of – verdikking kan worden ingezet en blijft 2 a 3 maanden zitten.

HAIREXTENSIONS ZORGEN VOOR MEER LENGTE, MEER VOLUME EN ER ZIJN SCHITTERENDE KLEUREFFECTEN.

Je kunt de Tape Extension hergebruiken.

Microring Extensions

Bij microring extensions vragen mensen zich af of dit schadelijk is voor je haar. Hierbij geldt hetzelfde: laat je ze op professionele manier plaatsen en verwijder je ze ook weer op tijd, dan is dit zeker niet schadelijk voor je eigen haar.

Hairextensions kunnen 3 tot 4 maanden blijven zitten. Om eventuele haarschade te voorkomen is het niet aan te raden hairextensions langer dan 4 maanden te laten zitten. De extensions zijn na 4 maanden namelijk zodanig uitgegroeid dat het gewicht van de extensions een te zware belasting kan worden voor het eigen haar.

De lengte die je kiest is heel persoonlijk. Het ligt er ook aan hoe lang je eigen haar is. Wij raden over het algemeen de 22 inch (55 cm) aan. Dit is namelijk de meest natuurlijk lengte die er is. Wanneer je eigen haar in laagjes is gesneden, dient dit ook bij je extensions te gebeuren. Met de 22 inch komt dit het meest natuurlijk over.